Een vermelding op onze website

MotorVision wordt maandelijks tussen de 8.000 en 10.000 keer bezocht door een publiek
wat specifiek op zoek is naar informatie over motortoerisme.Meer dan 500 andere websites
hebben een link naar www.motorvision.nl geplaatst. Onze positionering op Google is erg gunstig. Een vermelding op onze website is goed voor de promotie van uw bedrijf!
Voor hotels, herbergen en campings zijn er extra mogelijkheden om de zichtbaarheid van de vermelding op onze website te verbeteren. Hiervoor vragen we een vergoeding per jaar of maand.

Mogelijkheden en kosten:
Nieuwe vermelding: eenmalig 19,--
Omdat we een zo compleet mogelijk aanbod aan informatie willen bieden vragen we slechts een kleine eenmalige bijdrage voor de toevoeging van uw gegevens aan onze website.
Verlenging vermelding: gratis
Het verlengen van een vermelding is zelfs gratis.
(We hopen wel op een vrijwillige donatie.)
Aanpassen gegevens: eenmalig 19,--
Voor de werkzaamheden die we hebben aan het aanpassen van uw gegevens vragen we een eenmalige bijdrage.
Voor het herstellen van typefouten of andere fouten van onze zijde rekenen we uiteraard geen kosten.
Afbeelding bij vermelding: 44,-- per jaar
Bij uw vermelding kunnen we in de overzichtslijst een afbeelding plaatsen van 65x65 pixels met op de detailpagina een afbeelding van 120x120 pixels. Als u ons de afbeelding per e-mail aanlevert zullen we deze kosteloos verschalen naar het juiste bestandsformaat en het juiste bestandstype. Bewegende afbeeldingen zijn niet toegestaan.
Met een afbeelding is uw vermelding niet alleen beter zichtbaar in de overzichtslijst. Met afbeelding wordt een vermelding automatisch hoger in de lijst geplaatst.
Kleine banner: 99,-- per jaar
Er is de mogelijkheid om een banner van 90x60 pixels te plaatsen in een van de twee kleine blokken met advertenties aan de linkerzijde van onze website. Per blok wisselen de advertenties om de paar minuten. Per blok worden maximaal 5 banners geplaatst, waardoor een banner ieder uur in totaal minstens 12 minuten zichtbaar is.
Grote banner: 299,-- per jaar
Er is de mogelijkheid om een banner van 90x270 pixels te plaatsen in het grote blok met advertenties aan de linkerzijde van onze website. Hierin wisselen de advertenties om de paar minuten. Per blok worden maximaal 5 banners geplaatst, waardoor een banner ieder uur in totaal minstens 12 minuten zichtbaar is.
Vermelding op nieuwspagina startpagina: 99,-- per maand
Er is de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen op de nieuwspagina op de startpagina van onze website.
Maatwerk route: vanaf 75,--
Uw motorrijdende gasten zullen het op prijs stellen als u hen motorroutes voor routerol en gps beschikbaar stelt. Op aanvraag kunnen we maatwerk routes voor u samenstellen. Deze kunnen we aanleveren in .gpx formaat voor gps en in pdf formaat voor de routerol. De routebeschrijving in pdf formaat wordt enkel in de Nederlandse taal geleverd. Deze routes worden vermeld op onze website met uw bedrijf als tussenpunt of start en/of eindpunt. De volgorde van vermelding in het overzicht met slaapplaatsen op onze website wordt onder andere bepaald door het aantal routes bij een accommodatie. Hoe meer routes, hoe hoger de vermelding in de lijst staat.
Het basis tarief is 75,--. Hiervoor leveren we een route met een lengte van maximaal 100 km. Voor iedere km extra rekenen we 0,75 per km.
Alle bedragen zijn in Euro en zijn exclusief 19% BTW.