E-zine
bagageHet voorjaar is begonnen. Tijd om er op uit te gaan!
16 mei gaan wij naar de Ardennen voor het MotorVision Outdoorweekend. In de zomerperiode willen we nog een minivakantie Ardennen/Eifel/Luxemburg organiseren. Daarover binnenkort meer.

Wil je samen met ons iets organiseren, stuur dan een mailtje.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Hit-Air motorjack met airbag
Het Hit-Air Airbag jacket is een motorjack met een ingebouwde airbag. De airbag wordt geactiveerd zodra de een kabeltje een contact tussen de motor en het Hit-Air jack met een behoorlijke kracht los trekt. (Ja wij hadden ook al pret over wat er zou gebeuren als je het bij het afstappen zou vergeten. Maar daar hebben ze dus aan gedacht.) De airbag kan met name bij frontale botingen ernstig letsel aan nek en rug voorkomen.
>>>Bezoek voor meer info www.hit-air.com

product
Nieuwe Motorherberg in de Ardennen
In Vielsalm, kun je sinds kort terecht bij Ben en Hetty's Baton Rouge. Het is duidelijk te merken dat ze zelf echte motorrijders zijn. De locatie is perfect voor toertochten door de Ardennen, naar Luxemburg of naar de Eifel. Na afloop kun je je motor stallen in de garage, een warme douche nemen en genieten van een heerlijke maaltijd. Voordat je gaat slapen natuurlijk nog een belgisch biertje en kletsen met andere motorrijders. Ze zijn er nog druk aan het verbouwen, maar wij vonden het nu al perfect! >>>Voor meer info www.benhet.be

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten en natuurlijk de nodige gezeligheid. De routes zijn inmiddels verkend en met de planning in detail uitgewerkt.
Er zijn momenteel nog 2 plaatsen beschikbaar voor dit weekend. >>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

reisverslag
Een motor huren
Momenteel zijn we MotorVision aan het uitbreiden met een per land doorzoekbare database met motor-verhuurbedrijven. Vanwege de vele negatieve ervaringen die we horen met betrekking tot het huren van een motor in het buitenland willen we de bedrijven die op onze website staan graag voorzien van een referentie. Garanties kunnen we uiteraard niet geven.
>>>Een motor huren in het buitenland.