E-zine
bagageHet MotorVision Outdoorweekend 2003 was zeer geslaagd.
Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van het Midzomerweekend (19 en 20 juli 2003), wat in het kader zal staan van toeren in de Ardennen, Eifel en Luxemburg veel gezelligheid en hopelijk het mooie weer.

Wil je samen met ons iets organiseren, stuur dan een mailtje.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Motortrialer voor sportmotoren
Motogoodies produceert sportieve motortrailers waarvoor een trekhaak niet nodig is. Het is mogelijk om een flinke hoeveelheid bagage mee te nemen, zonder veel consessies aan een sportieve rijstijl te hoeven doen. Geen zware rugzak, tank- en zadeltassen met een hooggeplaatst gewicht meer. Kunnen pauzeren zonder dat je bagage gestolen wordt.
>>>Bezoek voor meer info www.motogoodies.com

midzomerweekend
MotorVision Midzomerweekend
In het weekend van 18, 19 en 20 juli 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Ben en Het een midzomerweekend voor motorrijders. Baton Rouge, de motorherberg van Ben en Hetty, is hierbij het startpunt voor toertochten door de Ardennen, Eifel en Luxemburg, waar we 's avonds terugkeren voor een stevige maaltijd/barbeque en gezeligheid rond het kampvuur.
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisgenoten gezocht
Het prikbord waarop je een oproep voor reisgezelschap voor je motorvakantie kunt plaatsen was wat uit zijn jasje gegroeid. Afgelopen maand hebben we het prikbord daarom van een zoekfunctie voorzien, waardoor je niet meer de hele lijst hoeft door te spitten, maar direct gericht kunt zoeken.
Je kunt uiteraard ook zelf een oproep plaatsen.
>>>Prikbord reisgezelschap.

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen