E-zine
bagageVanwege de vele ongelukken zijn we gestopt met onze "snelle" motorwebsite Moto-Mania. De fun-sectie van deze site zal worden voortgezet in het E-zine op MotorVision.
Voortaan vind je hier iedere maand een bijzondere of maffe motorafbeelding, die je als e-card kunt versturen.

Wil je samen met ons iets organiseren, stuur dan een mailtje.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Als je de regenbui niet voor kunt blijven...
Motorkleding verliest na verloop van tijd zijn water- en winddichtheid. NikWax® biedt een complete lijn producten om je motorkleding, zowel leer als textiel, te onderhouden en waterdicht te houden. De producten zijn op eenvoudige wijze aan te brengen, zonder gebruik van droogtrommels of warmtebronnen.
>>>Bezoek voor meer info www.nikwax.co.uk

midzomerweekend
MotorVision Midzomerweekend
In het weekend van 18, 19 en 20 juli 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Ben en Het een midzomerweekend voor motorrijders. Baton Rouge, de motorherberg van Ben en Hetty, is hierbij het startpunt voor toertochten door de Ardennen, Eifel en Luxemburg, waar we 's avonds terugkeren voor een stevige maaltijd/barbeque en gezeligheid rond het kampvuur.
Alle deelnameplaatsen voor dit weekend zijn inmiddels gereserveerd.
>>>Klik hier voor meer informatie

motormarkt
Motormarkt vernieuwd
Het plaatsen van een advertentie is eenvoudiger geworden en het rendement van de advertenties verhoogd door toevoeging van een aantal functies.
Het plaatsen van een advertentie blijft gratis voor particulieren. Aan bedrijven wordt een vergoeding gevraagd. Motorzaken met een website door the Dutch Homepager kunnen met één handeling hun occasions zowel op de eigen website als op Motorvision plaatsen.
>>>Motormarkt.

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen