E-zine
bagage

Voortaan vind je hier iedere maand een motorafbeelding, die je als e-card kunt versturen.

Heb je een bijzondere of maffe motorafbeelding, stuur deze dan op. Mogelijk staat je afbeelding dan in een volgende E-zine.     >>>E-card versturen

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
EHBO pakket voor motorrijders
Een ehbo pakket is in de auto al geruime tijd verplicht. Voor motoren geldt dit vanwege de beperkte mogelijkheden voor bagage niet. Toch is een ehbo pakket naar onze mening voor motorrijders zeker even belangrijk. Dr Jones levert voor €16,64 een ehbo pakket speciaal voor motorrijders. Door een verpakking in een watervaste tas i.p.v. een kist is het ongetwijfeld mogelijk een plek tussen je bagage te vinden voor dit ehbo pakket.
>>>Bezoek de website voor meer informatie.

midzomerweekend
MotorVision Midzomerweekend
Het Midzomerweekend bij Baton Rouge, de motorherberg van Ben en Hetty, was zeer geslaagd. De zon scheen, de omgeving was prachtig, de sfeer was perfect, 's avonds smaakte het eten goed en stond het bier koud. Wat wil je nog meer?
We zullen op korte termijn zeker nog een keer terug komen! Plannen voor een najaarsweekend zijn in ieder geval al in de maak. Hierover binnenkort meer.
>>>Klik hier voor een verslag

reisverslag
Motormarkt vernieuwd
Het plaatsen van een advertentie is eenvoudiger geworden en het rendement van de advertenties verhoogd door toevoeging van een aantal functies.
Het plaatsen van een advertentie blijft gratis voor particulieren. Aan bedrijven wordt een vergoeding gevraagd. Motorzaken met een website door the Dutch Homepager kunnen met één handeling hun occasions zowel op de eigen website als op Motorvision plaatsen.
>>>Motormarkt.

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen