E-zine
bagage

In ons E-zine kun je voortaan iedere maand een tip of een weetje vinden. Dit kan van alles zijn, zolang het maar met motorrijden te maken heeft (en niet zo gangbaar is als "wist je dat je in Nederland verplicht een helm moet dragen op een motor?").

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

product
Nieuw motorblad
Momenteel is jaargang 1, nr 1 van het blad RPM verkrijgbaar bij de betere boekhandel. Wij hebben dit eerste nummer met veel plezier gelezen. De inleiding kan naar onze mening voor wat misverstanden zorgen en geeft duidelijk aan dat op een doelgroep met een goed gevulde portomonnaie wordt gemikt. Maar laat je daar niet door weerhouden verder te lezen. Motorrijden werkt immers verbroederend en is niet aan klasses gebonden. RPM nr. 2 verschijnt in november 2003.
>>>Mail naar RPM voor meer info.

activiteiten
Activiteiten in voorbereiding
Momenteel zijn we de volgende activiteiten op de rails aan het zetten.
- Sleutelweekend: oktober 2003
- Koude tenen weekend: januari 2004
- Voorjaarsweekend: mei 2004
- Outdoorweekend: mei 2004
- Midzomerweekend: juli 2004
>>>Meer informatie volgt

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Voor deze nieuwe rubriek doen we zelf de aftrap met een veel voorkomende beginnersfout. Bijna iedere motorrijder weet uit ervaring dat je een motor parkeert met de voorkant omhoog (tenzij het een Wing met een achteruitversnelling is). Minder kans op omvallen en geen problemen bij het wegrijden...vooral als er geen ruimte meer is om verder vooruit te rijden.
>>>Detail.

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll