E-zine
ecard

In ons E-zine kun je voortaan iedere maand een tip of een weetje vinden. Dit kan van alles zijn, zolang het maar met motorrijden te maken heeft (en niet zo gangbaar is als "wist je dat je in Nederland verplicht een helm moet dragen op een motor?").

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

product
Quick Stand
Op een sportmotor hoort geen middenbok! Minder gewicht, meer grondspeling...En ongemak als je iets aan je achterwiel moet doen. Vooral als je onderweg bent. Bij SJL hebben ze daar iets op gevonden. Met behulp van de Quick Stand kun je het achterwiel eenvoudig van de grond liften. De Quickstand is licht en compact, waardoor je hem makkelijk bij je gereedschapsetje op kunt bergen.
>>>Bezoek de website voor meer info.

activiteiten
Sleutelweekend
In het weekend van 17, 18 en 19 oktober willen we Ben en Hetty weer eens gaan bezoeken in hun motorherberg in de Ardennen. Ben gaat ons het een en ander leren, wat wel eens van pas kan komen als we onderweg pech krijgen. Zondag bezoeken we de RAC Trophy Moto pulsion op het circuit van Spa-Francorchamps. (Ben gaat mee voor als we onderweg pech krijgen.)
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Bagagetassen achter op de motor willen wel eens gaan schuiven. Dit is niet prettig in bochten en zeker ook niet prettig bij remmen en optrekken. Een stukje anti slipmat (te koop bij winkels met huishoudelijke artikelen) tussen de tas en het zadel lost het probleem op. Je kunt er meteen je kuipdelen mee beschermen, waardoor afplakken om krassen te voorkomen niet meer nodig is. Ook aan te raden voor gebruik onder een tanktas!
>>>Detail.

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll