E-zine
bagage
News:
MotorVision is uitgegroeid tot de grootste website op het gebied van motor-vakanties in Europa. Momenteel hebben we ca. 150 bezoekers per dag. We streven naar een aantal van 500 bezoekers per dag. Door de website van nog meer informatie en functionaliteit te voorzien en met jullie hulp gaat dat lukken!
Aan de website is een e-zine pagina toegevoegd. Hierop kun je de laatste nieuwtjes op het gebied van motorreizen vinden. Het is nu ook mogelijk om je op te geven voor onze maandelijkse nieuwsbrief
MotorVision E-zine.
poll
Landen-poll
Wat zijn de populairste motor-vakantielanden?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven.
Binnenkort zullen we middels een enquete gaan onderzoeken waarom deze landen zo geschikt zijn voor een motorvakantie en waar je dan in dat land moet zijn.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de enquete

product
Product
Vanwege de behoefte aan een relatief goedkoop, makkelijk monteerbaar waterdicht roadbook is, op basis van praktijkervaringen van hobby- en beroepsmotorrijders, het Roadbook TravelGuide voor de motor ontwikkeld. Het Roadbook met het basis montage systeem is er al vanaf 112,50 incl. 19% BTW.
>>>Bezoek voor meer info www.afour.nl

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie is vaak te vinden in reisverslagen van anderen. Bij het onderdeel bestemmingen kun je bij ieder land reisverslagen vinden. De leukste krijgen extra aandacht middels ons e-zine.
Deze keer aandacht voor een van de reisverslagen van Sylvia Stuurman over een motorvakantie naar de Franse Elzas: de Vogezen. Een duidelijke website boordevol nuttige info!
>>>Reisverslag van deze editie