E-zine
bagage
News:
MotorVision is uitgegroeid tot de grootste website op het gebied van motor-vakanties in Europa. Momenteel hebben we ca. 150 bezoekers per dag. We streven naar een aantal van 500 bezoekers per dag. Door de website van nog meer informatie en functionaliteit te voorzien en met jullie hulp gaat dat lukken!
Aan de website is een e-zine pagina toegevoegd. Hierop kun je de laatste nieuwtjes op het gebied van motorreizen vinden. Het is nu ook mogelijk om je op te geven voor onze maandelijkse nieuwsbrief
MotorVision E-zine.
poll
Landen-poll
Wat zijn de populairste motor-vakantielanden?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven.
Binnenkort zullen we middels een enquete gaan onderzoeken waarom deze landen zo geschikt zijn voor een motorvakantie en waar je dan in dat land moet zijn.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de enquete

product
Paris France Porteur
Als je als motorrijder op vakantie wilt motorrijden ga je bij voorkeur met de motor op vakantie. Dit zal niet voor iedereen mogelijk zijn. Er zit dan niets anders op dan een andere manier van reizen te kiezen.
Hoe je zelf ook reist, je kunt je motor naar je reisbestemming in Frankrijk laten brengen door transportspecialist Paris France Porteur. (tel. 0032 2 7262222)
>>>Bezoek voor meer info http://pes-be.com

reisverslag
Reisverslag
Griekenland is niet een van de populairste bestemmingen voor een motorvakantie, terwijl het er toch erg mooi rijden is. In ons eigen reisverslag van een vakantie op Kreta is veel informatie over het eiland te vinden en zijn duidelijk de voordelen en de nadelen van een motorvakantie in Griekenland omschreven.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen