E-zine
bagage
News:
MotorVision is uitgegroeid tot de grootste website op het gebied van motor-vakanties in Europa. Momenteel hebben we ca. 150 bezoekers per dag. We streven naar een aantal van 500 bezoekers per dag. Door de website van nog meer informatie en functionaliteit te voorzien en met jullie hulp gaat dat lukken!
Aan de website is een e-zine pagina toegevoegd. Hierop kun je de laatste nieuwtjes op het gebied van motorreizen vinden. Het is nu ook mogelijk om je op te geven voor onze maandelijkse nieuwsbrief
MotorVision E-zine.
poll
Landen-poll
Wat zijn de populairste motor-vakantielanden?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven.
Binnenkort zullen we middels een enquete gaan onderzoeken waarom deze landen zo geschikt zijn voor een motorvakantie en waar je dan in dat land moet zijn.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de enquete

product
Scottoiler
Onderhoud van je ketting is erg belangrijk. Ook tijdens de vakantie. Op motorvakantie maak je dagelijks meer kilometers dan normaal. De Scottoiler is een apparaatje waarmee je ketting tijdens het rijden automatisch gesmeerd wordt. De Scottoiler kan op eenvoudige wijze op iedere motorfiets worden gemonteerd.
Ook na de vakantie blijft het natuurlijk een handig apparaatje.
>>>Bezoek voor meer info http://www.scottoiler.com

reisverslag
Reisverslag
De vakantieperiode is voor de meeste van ons voorbij. Maar een weekendje Ardennen / Eifel is nog goed mogelijk. Het reisverslag van deze editie geeft een indruk van het motorrijden in de Belgische Ardennen en het Duitse Eifelgebergte. Het bevat een beschrijving van de gereden route.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen