E-zine
Wij wensen je een supergoed 2007!
Alweer het 5e jaar voor ons E-zine, wat met de toename van het aantal motor-fora uit de tijd begon te raken. Daarom geen producten en polls meer, maar enkel nog MotorVision gerelateerde onderwerpen.
Omdat html mail vaak als spam wordt gezien, gaan we mail enkel nog gebruiken om mensen er op te attenderen dat er nieuwe artikelen op de nieuwspagina staan.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

activiteiten
Motorbeurs Utrecht 22 t/m 25 februari 2007
Samen met de motorherbergen Baton Rouge en Les Tronces hebben we een stand ingericht op de Motorbeurs in Utrecht. Kom gezellig langs en maak kennis met ons en onze activiteiten. Je kunt ons vinden in hal 11 (reizen en vakanties) stand nr. 11.E066.
>>> www.motorbeursutrecht.nl

activiteiten
Activiteitenkalender 2007
We hebben weer ons best gedaan om een een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor je samen te stellen en we hopen dan ook zeker je hierbij een keer tegen te komen. Data zijn nog onder voorbehoud. Maar we hebben het al een heel eind op rit staan. De rest volgt binnenkort.
>>> Meer Informatie

De Nederlandse motorbeurzen 2007 op rijtje:
MotorVision Ezine
De Noordelijke Motorbeurs
19 tm 21 januari wordt in het Martiniplaza in Groningen de eerste motorbeurs voor het seizoen 2007 gehouden: dť Noordelijke Motorbeurs 2007.
Meer informatie: www.denoordelijkemotorbeurs.nl
MotorVision Ezine
Motorcycle Event Zwolle
In de IJshallen in Zwolle wordt 26 tm 28 januari een divers aanbod van producten en diensten, sportief vermaak, spectaculaire activiteiten en gezelligheid op motorgebied gepresenteerd.
Meer informatie: www.motorcycle-event.nl
MotorVision Ezine
Moto Event Hengelo
Vrijddag 2 februari tot en met zondag 4 februari 2007 wordt het Expocenter aan de A1 in Hengelo omgetoverd tot een waar motoroccasion paradijs.
Meer informatie: www.moto-event.nl
MotorVision Ezine
Motorbeurs Utrecht
Al lang niet meer de eerste motorbeurs, maar nog wel de grootste motorbeurs in Nederland, is de motorbeurs in Utrecht. Vier machtige motordagen van 22 tm 25 februari, waarna het motorseizoen weer kan beginnen.
Meer informatie: > www.motorbeursutrecht.nl

Rondje Europa 2007
Rondje Europa. Wordt vervolgd...
Ook in 2007 gaan we weer een Rondje Europa rijden. Op de verlanglijst staan de Vogezen, de Sivretta Hochalpstrasse , Dolomieten en de Grossglockner. Die moeten we met mooie routes van max 500 km over nog wat pasjes en colletjes met elkaar verbinden. Op de website kun je de voorbereidingen volgen.
>>>MotorVision Rondje Europa 2007

MotorVision Rondje PyreneeŽn
Rondje PyreneeŽn
Met de Alpen en de Dolomieten zijn de PyreneeŽn een van de meest populaire bestemmingen voor een motorvakantie. En dat is niet voor niets. Vandaar dat we een mooie meerdaagse route met etappes van max 500 km of 8 uur rijden hebben uitgepuzzeled naar, door en terug van de PyreneeŽn. Ook hier zijn alle routes in uitgeschreven formaat en als gps bestand beschikbaar.
>>>MotorVision Rondje PyreneeŽn

Motorroutes
Koude tenen toer
We gaan ons best doen om regelmatig nieuwe routes aan ons route-forum toe te voegen. Deze maand een route rondom Eindhoven. Start in Hilvarenbeek en eindigend in Oirschot met daartussen na ca. 110 km bochtige wegen door bosgebied en weilanden, met voldoende gelegenheid om ergens aan te leggen.
>>> Klik hier voor de koude tenen toer

Rondje Europa 2007
Routes bekijken in Google Earth
Heb je geen Tom Tom, Garmin of ander GPS systeem, maar zou je wel de routes die op ons route-forum worden aangeboden willen bekijken, dan kan dat zonder dat je hier software voor hoeft te kopen. Heb je wel GPS software, maar zou je een route vooraf in een luchtfoto willen bekijken en het hoogteverloop willen zien, dan is Google Earth ook een erg leuke tool voor je.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie