E-zine
bagage

MotorVision is uitgegroeid tot de grootste website op het gebied van motor-vakanties in Europa. Momenteel hebben we ca. 150 bezoekers per dag. We streven naar een aantal van 500 bezoekers per dag. Door de website van nog meer informatie en functionaliteit te voorzien en met jullie hulp gaat dat lukken!


Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine


Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Koude handen?
HotgripsŪ maakt electrisch verwarmde handvaten voor bijna iedere motorfiets. In combinatie met goede handschoenen heb je gegarandeerd geen koude handen meer. Een aanrader voor de doorrijders onder ons.
De handvatverwarming is eenvoudig te monteren met behulp van de bijgeleverde handleiding (in het Engels!). Bestellen kan rechtstreeks vanaf de website.
>>>Bezoek voor meer info http://www.hotgrips.com

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten.
Momenteel zijn er voor dit weekend nog 4 plaatsen vrij. Indien mogelijk wordt uitgeweken naar een grotere accomodatie, maar vol is vol!
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
In de winterperiode ontvangen we helaas erg weinig reisverslagen. Deze keer daarom een reisverslag van mijn allereerste motorvakantie. Het is een beetje een zielig verhaal, maar dat is later allemaal wel goed gekomen hoor. Dit reisverslag is de oorsprong van MotorVision. Reden genoeg om het als reisverslag voor deze editie te gebruiken.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen