E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

activiteiten
Herftrit
De laatste toertocht van 2007 waar je ook als niet-lid aan deel kunt nemen wordt gereden op zondag 7 oktober. Het zal een rit worden die op ťťn tankje benzine te rijden is. De route gaat over een aantal leuke dijkjes in het land van Altena en de Bommelerwaard.
>>>Klik hier voor meer informatie

activiteiten
Brainstormweekend 2007
Nog even en dan is het motorseizoen helaas al weer voorbij. En dan is het tijd om na te denken over het volgende seizoen. In het weekend van 21 oktober gaan we met de leden die met ons mee willen denken bij Rick's in Cochem brainstormen over de activiteiten voor het volgende jaar. Kun je er niet bij zijn, maar heb je nog wel goede suggesties geef dan een reactie in het topic op ons forum.
>>>Klik hier voor meer informatie

Koppeling ontlaster
Koppelings-ontlaster
Op een dikke V-twin wordt je onderarm aardig moe als je veel de koppeling moet inknijpen. Bij Booster hebben ze daar wat op gevonden. Met een koppelings-ontlaster heb je minder kracht nodig voor het inknijpen van de koppeling.
>>> www.booster-motor.nl | tools | motor | kabels

Rondje Europa 2007
Rondje Europa 2007
We zijn nu net terug van het Rondje Europa 2007. Vandaar dat het e-zine wat later is dan je van ons gewend bent. De route uit 6 etappes van totaal ca. 2700 km door BelgiŽ, Frankrijk, ItaliŽ, Oostenrijk en Duitsland was echt super. Kijk op de website voor het foto-verslag en de videobeelden.
>>>MotorVision Rondje Europa 2007

MotorVision Rondje PyreneeŽn
Rondje PyreneeŽn
Met de Alpen en de Dolomieten zijn de PyreneeŽn de meest populaire bestemmingen voor een motorvakantie. En dat is niet voor niets. Vandaar dat we een mooie meerdaagse route met etappes van max 500 km of 8 uur rijden hebben uitgepuzzeled naar, door en terug van de PyreneeŽn. Ook hier zijn alle routes in uitgeschreven formaat en als gps bestand beschikbaar.
>>>MotorVision Rondje PyreneeŽn

MotorVision 4 landen Tour
MotorVision 4-landen Tour
Als de Alpen en de Dolomieten te ver weg voor je zijn, maar je wilt er wel een paar dagen op uit over bochtige wegen door een bosrijke en bergachtige omgeving dan moet je richting de Vogezen en het Zwarte Woud. We hebben daarom een mooie meerdaagse route voor je uitgewerkt. De dagafstanden van deze route zijn nooit meer dan 400 km op een dag.
>>>MotorVision 4-landen Tour

MotorVision Rondje Franse Alpen
Rondje Franse Alpen
Deze route bestaat uit 7 etappes die je over de mooiste passen van de Franse Alpen voeren, inclusief routes naar het startpunt en weer terug naar huis. Totaal ca. 3100 km (exclusief dagtochten). De route gaat voor het overgrote deel door Frankrijk.
>>>MotorVision Rondje Franse Alpen

MotorVision Rondje Franse Alpen
Rondje Duitsland
Deze route bestaat uit 6 etappes door Sauerland, de Harz, het Frankenwald, de Beierse Alpen, het Donautal, het Zwarte Woud en de Eifel. Totaal ca. 2250 km (exclusief dagtochten). Er zijn tevens shortcuts uitgewerkt om de route in minder etappes te rijden. Shortcuts gaan o.a. door het Thuringerwald en Vogelsberg.
>>>MotorVision Rondje Duitsland

Motorroutes
Motorrit Nederlandse en Belgische Kempen
De rit van ca 170 km gaat door een bosrijk gebied op de grens Nederlan-BelgiŽ. De drukkere doorgaande wegen worden zo veel mogelijk vermeden. Pas op voor fietsers en de in deze regio helaas in veelvoud aanwezige flitskasten. Niet echt een route voor de rappen onder ons (die kunnen in Nederland sowieso nergens heen). Wanner je graag door bos en heide toert en op tijd aan wil leggen voor een terrasje, dan zul je dit een erg leuke route vinden.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie

MotorVision vereniging
Vereniging MotorVision
De meeste motorrijders kennen MotorVision van onze informatieve website en weten niet dat MotorVision ook een niet merk- en niet regiogebonden vereniging is voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision