E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

activiteiten
Activiteitenkalender 2008
Voor het seizoen 2008 hebben we weer een leuke en gevarieerde activiteitenkalender samengesteld. Daarnaast vind je op ons forum de nodige activiteiten die we buiten de kalender organiseren, zoals bijvoorbeeld een workshop techniek en een workshop routes maken en GPS, waar je enkel als lid van vereniging MotorVision aan deel kunt nemen.
>>>Klik hier voor meer informatie

Motorbeurs
De Noordelijke Motorbeurs 18 t/m 20 januari
Van 18 t/m 20 januari, wordt in het Martiniplaza in Groningen de Noordelijke Motorbeurs gehouden.
>>> www.denoordelijkemotorbeurs.nl
Motorbeurs
Motorbeurs Utrecht 31 januari t/m 3 februari
Veel eerder dan gewend, namenlijk al van 32 januari t/m 3 februari, wordt de Motorbeurs Utrecht gehouden. De Motorbeurs Utrecht is tradiotioneel het begin van het motorseizoen. Dat begint dit jaar dus lekker vroeg.
>>> www.motorbeursutrecht.nl
Motorbeurs
Motorcycle Event 7, 8 en 9 maart
Voor wie februari te vroeg is om het motorseizoen te starten is er het MotorCycle Event. De beurs wordt gehouden op 7, 8 en 9 maart in de IJshallen in Zwolle.
>>> www.motorcycle-event.nl

MotorVision
Handleiding MapSource voor beginners
MapSource is een fantastisch programma voor het maken van routes in GPS. De handleiding die je er bij krijgt vonden we minder fantastisch. Op basis van eigen ervaring hebben we een handleiding opgesteld, waarmee je snel aan de slag kunt met het programma. (Deze handleiding is onderdeel van de workshop routes maken voor leden van vereniging MotorVision.)
>>>Handleiding MapSource voor beginners

MotorVision
The Long Way Down
The Lomg Way Down is het vervolg op The Long Way Round. Deze keer gaan de heren McGregor en Boorman op de motor van Schotland naar Kaapstad. Volg hun reis op de website op internet of op TV op de BBC. The Long Way Down zal waarschijnlijk ook op DVD verschijnen.
>>>Website Long Way Down

MotorVision
MotorVision Prefab Motorvakanties
Een geslaagde motorvakantie vraagt om wat voorbereiding. Wij denken dat je dat allemaal goed zelf kunt regelen. Om het makkelijk voor je te maken hebben we enkele meer- daagse motorroutes voor je samengesteld met route- beschrijvingen voor zowel roadbook als GPS. Bij iedere etappe is een suggestie gedaan voor een motorvriendelijke slaap- plaats als begin- en eindpunt.
>>>MotorVision Prefab Motorvakanties

Motorroutes
Utrechtse Heuvelrug en Neder-Rijn
Via routes@motorvision.nl ontvingen we de suggestie voor een route door het gebied Utrechtse Heuvelrug en Neder-Rijn, op basis waarvan we een route van ca 115km hebben samengesteld. Drifter bedankt! We hebben hem nog niet zelf gereden. Dat bewaren we als goed voornemen voor het begin van motorseizoen 2008.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie

MotorVision vereniging
Vereniging MotorVision
Vereniging MotorVision is een niet merk- en niet regiogebonden vereniging is voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision