E-zine
bagage

Ook in 2003 is er weer genoeg te beleven! Op deze website is weer veel te zien en te lezen, maar wij hopen vooral dat je zelf in 2003 het nodige (be)leeft.
"Het leven is een belevenis"
Je kunt de afbeelding hierboven gebruiken om deze nieuwjaarswens als e-card aan een bekende te sturen. MotorVision wenst jullie een ontzetend goed 2003 toe.


Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
GPS op de motor
GPS is een handig systeem waarmee je op nauwkeurige wijze je positie kunt bepalen en waarmee je, met aanvullende software, een heel betrouwbaar navigatiesysteem hebt. Wil je GPS op de motor toepassen dan kom je (na enig speurwerk) vanzelf terecht bij Garmin. De mensen van Garmin zijn zelf enthousiaste motorrijders en dat blijkt uit hun producten en ook uit de samenwerking met BMW.
>>>Bezoek voor meer info www.gps-garmin.nl

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten.
Momenteel zijn er voor dit weekend nog 2 plaatsen vrij. Indien mogelijk wordt uitgeweken naar een grotere accomodatie, maar vol is vol!
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
De USA is geen onderdeel van onze website. Maar om u een indruk te geven van de ervaringen met een georganiseerde reis naar de USA en omdat het zo'n lekker uitgebreid reisverslag was met veel foto's hebben we als reisverslag voor deze editie gekozen voor: Zeeuws meisje op de motor in Amerika.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen