E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

activiteiten
5 oktober: Herfstrit
Ook in 2008 willen we het seizoen afsluiten met een herfstrit. Deze keer met een route die zo veel mogelijk van de bladerpracht van de herfst laat zien. De rit start om 11.oou op de Grote Markt in Oosterhout. Niet-leden kunnen meerijden na aanmelding via het forum.
>>>Klik hier voor meer info

activiteiten
18 en 19 oktober: Brainstormweekend
Binnenkort is het weer tijd voor ons jaarlijkse brainstormweekend. Tijdens dit weekend denken we met het bestuur en leden van vereniging MotorVision na over de activiteitenkalender voor het volgend jaar. Als locatie hebben we gekozen voor Baton Rouge in Vielsalm. Deelname is enkel mogelijk voor leden.
>>>Klik hier voor meer info

MotorVision
Stoneshield beschermingsfolie
Stoneshield is een polyurethaan film voor het beschermen van de lak van je motorfiets. Stoneshield heeft een omvangrijke bibliotheek motorpatronen. Hierdoor kun je voor iedere motor een "stickerset" krijgen waarmee je onzichtbaar je lak van een beschermende folie kunt voorzien. Daarnaast is de folie ook per meter te koop. Erg geschikt voor het beschermen van kuipwerk waar je vaak met bagagenet of spanband tegen aan komt.
>>>Meer info op www.stoneshield.nl

Tips en weetjes
Winterstalling
Nog even en dan zit voor een groot aantal van ons het seizoen er weer op en komt de motor pas weer in het voorjaar uit de garage. Wil je dat je motor na de winter in goede staat uit de garage komt...en start, lees dan deze tips even.
>>> Lees verder

Motorroutes
Routes voor een lang weekend of midweek Zwarte Woud
Als je niet bang bent van een lange dag in het zadel dan kun je, zonder al te veel snelweg, in 1 dag naar het Zwarte Woud rijden. Een ideale bestemming voor een korte motorvakantie, waarbij je zeker het Wehratal en Rheinfall niet mag missen.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet. Een linkje sturen naar een website met je reisverslag kan natuurlijk ook.
>>>Reisverslag van deze editie

video
Videoblog
Motorrijden is bewegen. Een video geeft je een betere indruk van een ritje dan een paar foto's die gemaakt zijn op het terras waar onderweg werd gestopt. Met een bullitcam van X-Sportscam leggen we daarom voortaan onze ritjes vast op film. Het leek ons wel leuk om die te verzamelen in een videoblog.
>>>Bekijk de laatste video

poll
Hoe ga jij naar je motorvakantiebestemming op 1100km afstand?
  • Op de motor in 2 dagen via een leuke toertocht
  • Op de motor in 1 dag over snelweg
  • Met de motor op de aanhanger in 1 dag over snelweg
  • Met de motortrein of motorbus/trailer indien mogelijk
  • Vliegtuig, trein of bus en ik huur daar een motor
  • MotorVision vereniging
    Vereniging MotorVision
    Vereniging MotorVision is een niet merk- en niet regiogebonden vereniging is voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision