E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

activiteiten
uitkomsten Brainstormweekend
Met het team en een aantal leden hebben we op een passende accomodatie nagedacht over de activiteiten voor 2009. Het was weer veel te gezellig en het werd meer stormen dan brainen. Maar toen we de volgende dag weer aan tafel schoven bleek dat het toch weer is gelukt om een leuke en gevarieerde activiteitenkalender op te stellen voor het volgende motorseizoen.
>>>Klik hier voor meer info

Tips en weetjes
Doorrijders en stallers
In het vorige e-zine hebben we aandacht besteed aan het voorbereiden van je motor op de winterstalling. Stom natuurlijk. We hadden eerst aandacht moeten besteden aan het voorbereiden van je motor op het doorrijden in de winter. Haga heeft dat even recht gezet.
>>> Lees verder

Motorroutes
Routes voor een motorvakantie Tirol
Veel van de hoge Alpenpassen zijn inmiddels gesloten en gaan pas weer open in het vroege voorjaar. Maar als je er dan gaat rijden wordt je getracteerd op fraaie uitzichten met besneeuwde bergtoppen en is het genieten van het bochtjes draaien. We hebben daarom een aantal routes voor je uitgewerkt in de Tiroler Alpen. Een uitstapje naar de Beierse Alpen met haar mooie binnenzeeŽn en barokke kastelen is ook erg de moeite waard.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet. Een linkje sturen naar een website met je reisverslag kan natuurlijk ook.
>>>Reisverslag van deze editie

video
Videoblog
Motorrijden is bewegen. Een video geeft je een betere indruk van een ritje dan een paar foto's die gemaakt zijn op het terras waar onderweg werd gestopt. Met een bullitcam van X-Sportscam leggen we daarom voortaan onze ritjes vast op film. Het leek ons wel leuk om die te verzamelen in een videoblog.
>>>Bekijk de laatste video

poll
Wat vind je van de nieuwe structuur van de website?
  • Logischer en informatie is makkelijker te vinden
  • Logischer, maar het vinden van informatie gaat hetzelfde
  • Logischer, maar informatie is moeilijker te vinden
  • Ik vond het fijner om bij de reisinformatie te starten
  • MotorVision vereniging
    Vereniging MotorVision
    Vereniging MotorVision is een niet merk- en niet regiogebonden vereniging is voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision