E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

MotorVision
Wij wensen je al wat goed is voor 2009
Hou het rubber op de weg en de gepoetste kant boven. Hou de handjes aan het stuur en hou vooral die grijns op je gezicht. In 2009 gaan weer plezier beleven aan het motorrijden.
De afbeelding hiernaast kun je met je nieuwjaarswens versturen.
>>> Klik hier en wens je vrienden
        het beste voor 2009

MotorVision
Ledenvergadering vereniging MotorVision
17 januari wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van vereniging MotorVision gehouden, met aansluitend de nieuwjaarsborrel. Alle leden hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging en agenda ontvangen. Mocht je wel lid zijn, maar geen uitnodiging hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar het bestuur.

activiteiten
MotorVision Activiteiten 2009
Samen met onze leden hebben we de kalender voor 2009 bepaald. De activiteitenkalender van vorig jaar bleek moeilijk te verbeteren. De kalender van 2009 lijkt daardoor erg op die van 2008. En dat is helemaal niet erg.
Op de sponsorrit na, zul je om deel te kunnen nemen lid moeten zijn of de bedoeling hebben dit te worden.
>>>Klik hier voor meer info

MotorVision
Ducati 58 in de ziekenboeg
Lex, a.k.a. Ducati 58, is de eigenaar van OnRoad Cafe in Leimbach. Momenteel ligt Lex in de ziekenboeg. Zijn Ducati hart was een paar keer overgeslagen. Een paar bypasses hebben gemaakt dat de boel weer goed loopt, zodat we in het voorjaar weer van de gastvrijheid van Lex kunnen genieten.
De afbeelding hiernaast kun je als e-card versturen.
>>> Stuur Ducati 58 een e-kaartje

Motorbeurs
De Noordelijke Motorbeurs 23 t/m 25 januari
Van 23 t/m 25 januari, wordt in het Martiniplaza in Groningen de Noordelijke Motorbeurs gehouden.
>>> www.denoordelijkemotorbeurs.nl
Motorbeurs
Motorcycle Event 30 januari t/m 1 februari
Het Motorcycle Event in Zwolle biedt bijna 17.000 m2 motorplezier waar voor elk type motorrijder veel te beleven valt.
>>> www.motorcycle-event.nl
Motorbeurs
Motorbeurs Utrecht 26 februari t/m 1 maart
Vorig jaar veel eerder dan gewend, dit jaar later dan gewend, namenlijk al van 26 februari t/m 1 maart, wordt de Motorbeurs Utrecht gehouden. De Motorbeurs Utrecht is tradiotioneel het begin van het motorseizoen. Zo klopt het weer. Want in Maart rijden wij ook onze eerste toerrit.
>>> www.motorbeursutrecht.nl

Tips en weetjes
EXO² Innovatieve verwarmde motorkleding
Xtravus introducteert EXO²; Elektrisch verwarmde motorkleding op basis van het high-tech materiaal FabRoc®, een ultrageleidend materiaal met veel voordelen: Hoge levensduur, veiligheid, het is draadloos en comfortabel.
>>> Meer info op www.exo2.co.uk

Motorroutes
Route door natuurpark Jotunheim, Noorwegen
Het is er nu te koud voor een motorvakantie. Maar in het voorjaar en de zomer kun je ontzettend mooi motorrijden in Noorwegen. Deze route laat je het mooie gebied in en rondom het natuurgebied Jotunheim zien.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet. Een linkje sturen naar een website met je reisverslag kan natuurlijk ook.
>>>Reisverslag van deze editie

video
Videoblog
Motorrijden is bewegen. Een video geeft je een betere indruk van een ritje dan een paar foto's die gemaakt zijn op het terras waar onderweg werd gestopt. Met een bullitcam van X-Sportscam leggen we daarom voortaan onze ritjes vast op film. Het leek ons wel leuk om die te verzamelen in een videoblog.
>>>Bekijk de laatste video

poll
Wat vind je van de Google Maps om per land snel naar slaapplaatsen te zoeken?
  • Erg handig om te zoeken voor in specifiek gebied
  • Handig om de ligging van een accomodatie te beoordelen
  • Handig maar waarom niet één map voor heel Europa
  • Geinig maar ik maak er geen gebruik van
  • MotorVision vereniging
    Vereniging MotorVision
    Vereniging MotorVision is een niet merk- en niet regiogebonden vereniging voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision