E-zine
Wetenswaardigheden voor motortoeristen, nieuws over MotorVision, routes en reisverslagen.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> Mailinglist
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

MotorVision
Warme Sjoko Toer
We beginnen het motorseizoen weer met onze Warme Sjokotoer ten bate van de stichting MS Research. Deelname is mogelijk voor iedereen. We hopen op een grote opkomst motorrijders die na een vrijwillige donatie aan de stichting MS een mooi stukje willen gaan sturen door het Brabantse landschap. De rit wordt gereden op een zondag begin maart.
>>> Klik hier voor meer informatie

Motorbeurs
Motorbeurs Utrecht 26 februari t/m 1 maart
Vorig jaar veel eerder dan gewend, dit jaar later dan gewend, namenlijk al van 26 februari t/m 1 maart, wordt de Motorbeurs Utrecht gehouden. De Motorbeurs Utrecht is tradiotioneel het begin van het motorseizoen. Zo klopt het weer. Want in Maart rijden wij ook onze eerste toerrit.
>>> www.motorbeursutrecht.nl

Tips en weetjes
EXO² Innovatieve verwarmde motorkleding
Xtravus introducteert EXO²; Elektrisch verwarmde motorkleding op basis van het high-tech materiaal FabRoc®, een ultrageleidend materiaal met veel voordelen: Hoge levensduur, veiligheid, het is draadloos en comfortabel.
>>> Meer info op www.exo2.co.uk

Motorroutes
Route door natuurpark Jotunheim, Noorwegen
Het is er nu te koud voor een motorvakantie. Maar in het voorjaar en de zomer kun je ontzettend mooi motorrijden in Noorwegen. Deze route laat je het mooie gebied in en rondom het natuurgebied Jotunheim zien.
>>> Klik hier voor de route

MotorVision
Routesuggesties gevraagd
Iedere motorrijder kent in de eigen omgeving wel een aantal weggetjes en routes die de moeite waard zijn. We zouden het leuk vinden om deze aan ons route-forum toe te kunnen voegen. Doe ons een plezier en geef ons je routesuggesties door.
>>> Lees verder

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet. Een linkje sturen naar een website met je reisverslag kan natuurlijk ook.
>>>Reisverslag van deze editie

video
Videoblog
Motorrijden is bewegen. Een video geeft je een betere indruk van een ritje dan een paar foto's die gemaakt zijn op het terras waar onderweg werd gestopt. Met een bullitcam van X-Sportscam leggen we daarom voortaan onze ritjes vast op film. Het leek ons wel leuk om die te verzamelen in een videoblog.
>>>Bekijk de laatste video

poll
Wat vind je van de Google Maps om per land snel naar slaapplaatsen te zoeken?
  • Erg handig om te zoeken voor in specifiek gebied
  • Handig om de ligging van een accomodatie te beoordelen
  • Handig maar waarom niet één map voor heel Europa
  • Geinig maar ik maak er geen gebruik van
  • MotorVision vereniging
    Vereniging MotorVision
    Vereniging MotorVision is een niet merk- en niet regiogebonden vereniging voor sportief-touristische motorrijders die er graag een dag of een aantal dagen met de motor op uit gaan. Ons introductiefilmpje geeft een indruk van de vereniging. Past dit bij jou, probeer dan of je het wat vindt. Je kunt je aanmelden als aspirant lid en pas na deelname aan een activiteit besluiten contributie te gaan betalen.     >>> Vereniging MotorVision