E-zine
bagage
2 februari is het Elefantentreffen, het meest traditonele en het grootste wintertreffen in Europa, voorbij. We lopen met plannen om volgend jaar een reis naar dit treffen te organiseren. Graag zouden we een verslag plaatsen van iemand die het treffen van dit jaar heeft bezocht. Stuur je verslag met wat fotomateriaal naar elefant@motorvision.nl en ontvang van ons, indien je verslag wordt geplaatst, een gebreide (helm)muts, of een Zippo.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Throttle Rocker
De Throttle Rocker is een handig stukje kunsstof dat je om je gashandel bevestigd, waarmee je je de gashendel met de palm van je hand kan bedienen. Je kunt je hand ontspannen op het gas houden zonder dat dit terugslipt. Je zet het gas hiermee niet op slot. Wat dat betreft is het geen alternatief voor cruise control, maar is het vooral voor lange ritten wel een nuttig hulpmiddel voor slechts $10.00 (ca. 6,06).
>>>Bezoek voor meer info www.throttlerocker.com

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten.
Momenteel zijn er voor dit weekend nog 2 plaatsen vrij. Indien mogelijk wordt uitgeweken naar een grotere accomodatie, maar vol is vol!
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
Deze keer weer geen verslag van een motorreis in Europa. Een van de laatste toevoegingen aan onze database met motor-reisorganisaties is Xtravels, desertbiking. Voor wie een keer echt op avontuur wil met de motor. De site sprak ons zo aan dat we als reisverslag een verslag van een door hen georganiseerde reis naar Marokko hebben gekozen.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen