E-zine
bagageDe dagen worden weer langer. Bij velen begint de lente te kriebelen en wordt uitgekeken naar de komende motor-vakantie.
Wij (en degene die zich hier voor hebben aangemeld) kijken uit naar een gezellig Motor-Outdoorweekend in het voorjaar. Ook zijn we hard aan het nadenken over andere activiteiten. Wil je samen met ons iets organiseren, stuur dan gerust een mailtje.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Fuzhatz
De Fuzhat is een "helmmuts" voor over je helm, die bij menig andere weggebruiker op de lachspieren zal werken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Leuk voor Carnaval, als verjaardagskadootje of gewoon voor de lol. Het leven is immers al serieus genoeg en lachen is gezond.
(Deze hiernaast is voor de Kawasaki Ninja Turtles.)
>>>Bezoek voor meer info www.fuzhatz.com

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten.
Momenteel zijn er voor dit weekend nog 2 plaatsen vrij. Indien mogelijk wordt uitgeweken naar een grotere accomodatie, maar vol is vol!
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
De Duitser Possi heeft als hobbies reizen, motorrijden en fotografie. Zijn reisverslag van Madeira is deze keer onze keus. Als je een bruisend uitgaansleven en lange zandstranden zoekt is Madeira geen goede keus. Zoek je mooie natuur, dan is het met name voor de All-Road rijders een geschikte bestemming. Ook als Duits niet je favoriet is bieden de mooie foto's je een goede indruk van het eiland.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

reisverslag
Een motor huren
Momenteel zijn we MotorVision aan het uitbreiden met een per land doorzoekbare database met motor-verhuurbedrijven. Vanwege de vele negatieve ervaringen die we horen met betrekking tot het huren van een motor in het buitenland willen we de bedrijven die op onze website staan graag voorzien van een referentie. Garanties kunnen we uiteraard niet geven.
>>>Een motor huren in het buitenland.