E-zine
e-card and wallpaperDe lente is begonnen. Er kunnen weer toertochten worden gereden en motorvakanties gepland.
We zijn hard aan het nadenken over allerlei activiteiten zoals een toertocht ten bate van donorwerving voor de bloedbank en het reeds geplande outdoorweekend. Wil je samen met ons iets organiseren, stuur dan gerust een mailtje.

Geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine

Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
MotorVision Poll
Wat bepaalt de keuze voor je vakantiebestemming?
Gedurende een jaar hebben we een enquete op onze website gehouden, waarin we bezoekers vroegen hun favoriete land als bestemming voor een motor-vakantie aan te geven, de landenpoll.
Met onze nieuwe enquete willen we onderzoeken wat de keuze voor de bestemming van een motorvakantie bepaald.
>>>Klik hier om de enquete in te vullen.
>>>Klik hier voor de uitkomst van de landenpoll

product
Corbin
De firma Corbin vervaardigt ergonomisch ontworpen zadels van materialen die doorzitten en zweten voorkomen, waardoor een lange motorrit een heel stuk aangenamer kan worden. Voor sportievere motoren zijn er zelfs zadels verkrijgbaar met een rugsteuntje voor wat comfort voor de duopassagier.
De zadels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, voor alle merken motoren en types.
>>>Bezoek voor meer info www.corbin.com

reisverslag
MotorVision Outdoorweekend
In het weekend van 16, 17 en 18 mei 2003 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt hierbij afgewisseld door een aantal outdooractiviteiten.
Er zijn momenteel nog 2 plaatsen beschikbaar voor dit weekend.
>>>Klik hier voor meer informatie

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

reisverslag
Een motor huren
Momenteel zijn we MotorVision aan het uitbreiden met een per land doorzoekbare database met motor-verhuurbedrijven. Vanwege de vele negatieve ervaringen die we horen met betrekking tot het huren van een motor in het buitenland willen we de bedrijven die op onze website staan graag voorzien van een referentie. Garanties kunnen we uiteraard niet geven.
>>>Een motor huren in het buitenland.