E-zine
ecard

In ons E-zine kun je voortaan iedere maand een tip of een weetje vinden. Dit kan van alles zijn, zolang het maar met motorrijden te maken heeft (en niet zo gangbaar is als "wist je dat je in Nederland verplicht een helm moet dragen op een motor?").

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll
Een APK voor motoren...>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
AND Routeplanner
Deze routeplanner kent 595.000 dorpen en steden in 50 landen in Europa en 80.000 speciale locaties zoals vliegvelden en stations. De routes kunnen worden bepaald volgens verschillende criteria zoals zakelijk of toeristisch rijden. Bij iedere route wordt een kaart gegenereerd, waarop tot op een zeer hoog detailniveau kan worden ingezoomd. Met de GPS uitbreiding kun je hierop zelfs je locatie onderweg bepalen.
>>>Bezoek de website voor meer info.

activiteiten
Lumberjackweekend
In het weekend van 17, 18 en 19 oktober wilden we Ben en Hetty weer eens gaan bezoeken in hun motorherberg in de Ardennen. Het was de bedoeling dat Ben ons dit weekend het een en ander over motoronderhoud en sleutelen bij zou brengen. Aangekomen bij Baton Rouge wachtte ons echter een uitdaging die we niet wilden laten liggen.
>>>Klik hier voor het verslag
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Niet iedereen rijdt door gedurende de winter. Graag geven we enige tips ten aanzien van de winterstalling van je motorfiets, zodat je in het voorjaar zonder problemen weer kunt gaan rijden.
Denk er aan, zodra je weer gaat rijden, dat zowel jij als de motor weer moeten wennen en doe het rustig aan.
>>>Tips winterstalling

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen