E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Vrouwen op motoren vind ik>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
SportbikeCam
Als je een een goede route aan het rijden bent, zul je niet vaak stoppen om foto's te maken. Dat gaat immers ten koste van het rijplezier. Wel jammer dat je dan niet met anderen kunt delen wat je onderweg allemaal hebt gezien. De camerahouders van SportbikeCam geven je de gelegenheid om foto's te maken / te filmen terwijl je rijdt.
>>>www.sportbikecam.com

product
WK Superbike Assen 2004
Het WK Superbike wordt op de 1e zondag in september (2, 3, 4 en 5 sept.) gereden. Het zal ongetwijfeld weer een prachtig spektakel worden en het loont zeker de moeite om al op donderdag aanwezig te zijn. Voordat de trainingen beginnen is een gratis toegankelijk Open Paddock georganiseerd. Donderdagmiddag 2 september zijn de poorten van het anders zo hermetisch afgesloten Superbike-paddock open voor het publiek.
>>>www.www.tt-assen.nl

activiteiten
Meidenweekend
17, 18 en 19 september 2004 zijn er geen heren welkom bij Ben en Hetty's Baton Rouge. Hetty en de dames van ons bestuur hebben dan een meidenweekend georganiseerd. We hebben al begrepen dat het geen theekransje gaat worden. We hebben begrepen dat zelfs Ben dit weekend maar elders moet gaan slapen.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Voor toertochten, vakanties of bezoek aan evenementen wordt vaak afgesproken om in een groep te rijden. Hierbij moet je niet enkel op het verkeer en de weg letten, maar ook op de rest van de groep. Voor ervaren motorrijders gaat dat als het goed is vanzelf, maar voor newbies vaak niet. Vandaar dat we toch enige aanwijzingen bij het rijden in groepen willen geven.
>>> Een tip opgeven
>>>Rijden in een groep

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Mooi groen is niet lelijk!

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen