E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Hoe vaak ga je in het motorseizoen een dag(deel) recreatief motorrijden?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Reflecterende rugzak overtrek
De Reflective Hump van Respro is een reflecterende hoes die je heel eenvoudig over je rugzak kunt trekken. Hiermee vergroot je je zichtbaarheid voor achteropkomend verkeer bij slecht zicht situaties enorm. De overtrek neem bijna geen ruimte in je rugtas in.
>>>www.respro.com

product
MotorVision Forum on-line
Een forum was de meest geschikte manier om de interne communicatie en informatieverstrekking van onze vereniging te vereenvoudigen. Dit forum is 4 augustus voorzichtig in gebruik genomen. Het is in eerste instantie bedoeld voor leden van vereniging MotorVision, de topics 'Op reis' en 'Techniek' zijn ook geheel toegankelijk voor niet-leden.
>>>motorvision.nl/forum

activiteiten
Meidenweekend
17, 18 en 19 september 2004 zijn er geen heren welkom bij Ben en Hetty's Baton Rouge. Hetty en de dames van ons bestuur hebben dan een meidenweekend georganiseerd. We hebben al begrepen dat het geen theekransje gaat worden. We hebben begrepen dat zelfs Ben dit weekend maar elders moet gaan slapen.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Motorrijden voor Dummies deel 1 Een paar handige tips en enkele vanzelfsprekendheden voor de (beginnende) motorrijder. Een toelichting bij de titel van dit artikel is overbodig. Heb je die wel nodig dan is dit artikel zeker ook voor jou bestemd.
:: einde moraalridder-modus ::
>>> Een tip opgeven
>>>Motorrijden voor Dummies

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Gecrashed!

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen