E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Wat vind jij het leukste aan motorrijden?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Roadbookmaker
Met het programma Roadbookmaker van vvSoftware kun je zelf roadbooks met het bolletje/pijl-systeem samenstellen. Na het (voor)rijden van een route kun je deze op eenvoudige wijze invoeren in de computer. Ideeal voor motorclubs of voor motorrijders die hun routes willen bewaren en delen met vrienden. Roadbookmaker is verkrijgbaar in verschillende versies, via mail vanaf 17,00.
>>>meer info: www.roadbookmaker.com

product
verslag SBK Assen 2004
Op zondag 5 september 2004 was het weer zover. Een gedeelte van de organisatie en redactie van MotorVision bezocht, in bezit van perskaarten, het TT-circuit in Assen om daar de aldaar gereden rondes van het WK Superbikes bij te wonen. Super! Volgend jaar willen we dit evenement graag weer verslaan. Op het onderdeel Motorsport van ons forum kun je informatie vinden over andere motorsportevenementen.
>>> verslag SBK Assen 2004

activiteiten
Activiteiten 2005
Er wordt momenteel druk nagedacht over de activiteitenkalender voor 2005. Op ons forum kun je reageren op deze opzet voor onze activiteitenagenda. Blijkt dat er veel dezelfde reacties komen op de inhoud van een activiteit of de voorgestelde periode waarin deze plaats zou vinden, dan kunnen we dit nu nog aanpassen voordat er definitieve afspraken over worden gemaakt.

>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Erg veel motorongelukken worden veroorzaakt doordat andere weggebruikers(automobilisten) een motorrijder niet hebben gezien. Dit terwijl deze wel in het blikveld aanwezig was. Het is dus erg belangrijk om aandacht te besteden aan je zichtbaarheid als motorrijder in het verkeer.
>>> Een tip opgeven
>>>Zorg dat je wordt gezien

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van motorrijdende vrouwen publiceren.
>>>KawaMaus: Motorrijdende vrouwen
>>>Miss Nitro: Meidenweekend

motorpraat
Testrit
Hier was het ons van het begin af aan natuurlijk allemaal om te doen! Na jaren jaloers te zijn geweest op motorjournalisten die op de allernieuwste modellen op een circuit in een of ander zonnig oord mochten rijden, mogen ook wij gewone motorrijders onze mening geven over motorfietsen die niet van ons zelf zijn. De aftrap is voor de Moto Guzzi Coppa Italia.
>>>Moto Guzzi V11 Coppa Italia

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen