E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Jouw gemotoriseerd vervoer bestaat uit?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Motorjaarboek 2005
Eind november verschijnt het motorjaarboek 2005 met hierin alle bestaande en nieuwe modellen motoren die in 2005 worden geproduceerd. Als extra dit jaar een special over motorreizen/vakanties met oa een overzicht van motorvriendelijke campings, hotels en pensions in Europa. Het motorjaarboek 2005 zal ca. 275 pagina’s tellen en zal € 10.95 gaan kosten.
>>>meer info: www.motorjaarboek.nl

product
Faster
Two wheels. 200MPH. Every man for himself.
Faster is een film documentaire over de GP 500 met commentaar van de rijders zelf. Een echte MUST SEE voor iedere motorsportliefhebber met echte actie en sensatie. Zeker na kinderachtige fantasy films zoals Torque.
>>> meer info
>>> bestellen bij play.com

activiteiten
Activiteiten 2005
Er wordt momenteel druk nagedacht over de activiteitenkalender voor 2005. Op ons forum kun je reageren op deze opzet voor onze activiteitenagenda. Blijkt dat er veel dezelfde reacties komen op de inhoud van een activiteit of de voorgestelde periode waarin deze plaats zou vinden, dan kunnen we dit nu nog aanpassen voordat er definitieve afspraken over worden gemaakt.

>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Opgepast oplichters
Met de mogelijkheid van het op internet, world wide, te koop aanbieden van zaken, is een nieuwe veel voorkomende vorm van oplichting ontstaan. Aanbieders worden benaderd en er wordt betaald middels een cheque, waarvan later blijkt dat deze vals of ongedekt is. Het gaat dan niet om kleine aankopen, maar om zaken zoals auto's, boten en motorfietsen of onderdelen hiervan.
>>> Een tip opgeven
>>>Wie hier nu nog intrapt is een grote...

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Nur Links

motorpraat
Testrit
Hier was het ons van het begin af aan natuurlijk allemaal om te doen! Na jaren jaloers te zijn geweest op motorjournalisten die op de allernieuwste modellen op een circuit in een of ander zonnig oord mochten rijden, mogen ook wij gewone motorrijders onze mening geven over motorfietsen die niet van ons zelf zijn. De aftrap is voor de Moto Guzzi Coppa Italia.
>>>Moto Guzzi V11 Coppa Italia

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen