E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Wanneer gaat jouw motor in de winterstalling?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Therm-a-rest
Op motorvakantie neem je zo min mogelijk mee, maar je wilt wel zacht en warm liggen. Dan komen we al snel bij de zelfopblazende matras. Therma-a-Rest levert hierin de beste kwaliteit. Bezoekers van onze website kunnen bij Schneider Outdoor eenmalig een 10% kortingsbon aanvragen, door het formulier op www.schneideroutdoor.nl onder contact in te vullen met vermelding van "MotorVision".
>>>meer info: www.thermarest.com
>>>verkoopadres: Schneider Outdoor

product
Elefantentreffen
Ook in 2005 wordt door echte bikkels het jaar weer begonnen met het traditionele Elefantentreffen bij de plaatsjes Loh/Thurmangsbang Solla in het midden van het Beierse Woud. Motorrijders en omwonenden vinden het uitstekend met elkaar, sinds in 1989 dit treffen voor de eerste keer in de "Hexenkessel" van het dorpje Loh wordt gehouden. Handvatverwarming en thermisch ondergoed zijn niet overbodig...
>>> Elefantentreffen

activiteiten
Activiteiten 2005
Er wordt momenteel druk nagedacht over de activiteitenkalender voor 2005. Op ons forum kun je reageren op deze opzet voor onze activiteitenagenda. Blijkt dat er veel dezelfde reacties komen op de inhoud van een activiteit of de voorgestelde periode waarin deze plaats zou vinden, dan kunnen we dit nu nog aanpassen voordat er definitieve afspraken over worden gemaakt.

>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Beslaan van vizier en brilleglazen
De brildragende motorrijder zal ondanks een anti-condenssysteem in het vizier nog last blijven houden van beslagen brilleglazen. Maar ook dat is niet nodig. Het beslaan van de bril is erg eenvoudig en erg goedkoop te voorkomen. Maak de bril goed schoon en droog en poets de bril dan op met een klein beetje shampoo of handzeep. Oppoetsen totdat geen waas meer zichtbaar is en je bent klaar.
>>> Een tip opgeven
>>>Beslaan van vizier en brilleglazen

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Doorrijden in de winter

motorpraat
Testrit
In de winterperiode is het aanbod aan motoren om te testen erg laag. Vandaar dat we voor de winterperiode de rubriek "spotlight" van het inmiddels gestopte Moto-Mania overhevelen naar ons E-zine. Hierin vertellen motorrijders over hun eigen motor. Waarschijnlijk kunnen zij er meer over zeggen dan een testrijder na een proefrit van een paar uur of een paar dagen.
>>>ZZR 600

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen