E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Op motorvakantie overnacht ik bij voorkeur>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Handboek Motoronderhoud
Na wat zoeken hebben we een goed Nederlandstalig handboek voor het onderhouden van je motor kunnen vinden. Dit boek is ook geschikt voor de niet-sleutelaars, die graag zelf wat meer inzicht willen krijgen in het onderhoud van de motor en behandelt alle klussen die je eenvoudig zelf uit kunt voeren. Het boek is voor 19,95 te koop bij de Noord Nederlandse Boekhandel.
>>> bestelinformatie

product
Elefantentreffen
Ook in 2005 wordt door echte bikkels het jaar weer begonnen met het traditionele Elefantentreffen bij de plaatsjes Loh/Thurmangsbang Solla in het midden van het Beierse Woud. Motorrijders en omwonenden vinden het uitstekend met elkaar, sinds in 1989 dit treffen voor de eerste keer in de "Hexenkessel" van het dorpje Loh wordt gehouden. Handvatverwarming en thermisch ondergoed zijn niet overbodig...
>>> Elefantentreffen

activiteiten
Activiteiten 2005
Er wordt momenteel druk nagedacht over de activiteitenkalender voor 2005. Op ons forum kun je reageren op deze opzet voor onze activiteitenagenda. Blijkt dat er veel dezelfde reacties komen op de inhoud van een activiteit of de voorgestelde periode waarin deze plaats zou vinden, dan kunnen we dit nu nog aanpassen voordat er definitieve afspraken over worden gemaakt.

>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Help mijn motor start niet!
Koude en stil staan van de motor kunnen vaak leiden tot startproblemen. En er is niets zo vervelend als een motor die niet start als je wilt gaan rijden. Vandaar dat we een opsomming hebben gemaakt van deze en andere oorzaken van startproblemen en mogelijke oplossingen hiervoor. We beweren niet dat deze lijst compleet is. Mocht je nog aanvullingen hebben, mail deze dan naar tip@motorvision.nl.
>>> Een tip opgeven
>>>Help mijn motor start niet!

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Nog meer winter

motorpraat
Testrit
In de winterperiode is het aanbod aan motoren om te testen erg laag. Vandaar dat we voor de winterperiode de rubriek "spotlight" van het inmiddels gestopte Moto-Mania overhevelen naar ons E-zine. Hierin vertellen motorrijders over hun eigen motor. Waarschijnlijk kunnen zij er meer over zeggen dan een testrijder na een proefrit van een paar uur of een paar dagen.
>>>Honda VTR 250 1989

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

ingezonden
Ingezonden stukken
Regelmatig ontvangen we reacties op onze website. Daar zitten ook wel eens berichten tussen die we niet onder kunnen brengen binnen een van de vaste rubrieken, maar die we wel graag met jullie zouden willen delen. Vandaar dat we een rubriek ingezonden stukken aan ons E-zine hebben toegevoegd.
>>>Onze goede reputatie