E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Hoe ga jij op motorvakantie?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
ARAI Removal Assist Hood
Bij een motorongeluk is er grote kans op nekletsel. Hulpverleners moeten erg voorzichtig zijn met het afnemen van de helm. ARAI heeft een speciale helmmuts ontworpen die het op de juiste manier afnemen van de helm eenvoudiger maakt. Een goed initiatief, wat helaas alleen werkt als hulpverleners er bekend mee zijn en daardoor (nog) niet bruikbaar voor de openbare weg.
>>>meer info: www.araihelmet-europe.com

product
Nationale MOTORbeurs 05
Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 februari 2005 wordt de eerste editie van de Nationale MOTORbeurs in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch georganiseerd. De beurs wordt georganiseerd door De Rooy & Mulders, die voorheen de Motorjaarbeurs in Utrecht organiseerden. Het motorseizoen begint hiermee al in februari. Wat ons betreft kan het niet vroeg genoeg beginnen! We hopen dat de Nationale MOTORbeurs een groot succes wordt.
>>> Nationale MOTORbeurs 05

activiteiten
Warme Choco Tour
20 Maart zal een route worden gereden door het Brabantse land met veel stops om een warme chocomel of iets anders te drinken. Ook niet-leden kunnen na het ondertekenen van een eigen verklaring deelnemen aan deze rit. Door deel te nemen ga je akkoord met de voor onze activiteiten geldende algemene voorwaarden.

>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Winterbenzine?
Ja er bestaat echt zoiets als winterbenzine. Brandstoffabrikanten zorgen 's winters voor speciaal voor die weersomstandigheden aangepaste winterbenzine . 's Winters zijn een gemakkelijke koude start en een niet te lange warmdraaifase belangrijk. In winterbenzine zitten daarom extra veel lichte fracties. Houd dat in dat er ook zoiets is als Zomerbenzine?
>>>Lees verder
>>> Een tip opgeven

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Eens waren we ook jong

motorpraat
Testrit
In de winterperiode is het aanbod aan motoren om te testen erg laag. Vandaar dat we voor de winterperiode de rubriek "spotlight" van het inmiddels gestopte Moto-Mania overhevelen naar ons E-zine. Hierin vertellen motorrijders over hun eigen motor. Waarschijnlijk kunnen zij er meer over zeggen dan een testrijder na een proefrit van een paar uur of een paar dagen.
>>>Aprilia SL1000 Falco (1999)

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

ingezonden
Ingezonden stukken
Regelmatig ontvangen we reacties op onze website. Daar zitten ook wel eens berichten tussen die we niet onder kunnen brengen binnen een van de vaste rubrieken, maar die we wel graag met jullie zouden willen delen. Vandaar dat we een rubriek ingezonden stukken aan ons E-zine hebben toegevoegd.
>>>Posers, losers en pornobikes