E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Op welke leeftijd begon je met motorrijden?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
X-Socks
Deze supersokken houden je voeten warm in de winter en koel in de zomer. Het is X-Socks gelukt de uiteenlopende functies van de sok, zoals schokdemping, steun, bescherming, ventilatie, ruimte-compensatie, warmteregulering en drukverdeling, in te zetten op die plaatsen waar ze écht effectief zijn.
>>>meer info: www.marsch.nl

product
Motorbeurs Utrecht
Niet meer de eerste en de enige motorbeurs, maar wel nog steeds de grootste, 10 tm 13 maart zijn het weer 4 machtige motordagen in de jaarbeurs in Utrecht. Op de Motorbeurs utrecht vindt je alles op gebied van motoren. Natuurlijk zijn er ook weer stuntrijders te bewonderen.
>>> Motorbeurs Utrecht 05

activiteiten
Warme Choco Tour
20 Maart zal een route worden gereden door het Brabantse land met veel stops om een warme chocomel of iets anders te drinken. Ook niet-leden kunnen na het ondertekenen van een eigen verklaring deelnemen aan deze rit. Door deel te nemen ga je akkoord met de voor onze activiteiten geldende algemene voorwaarden.

>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Nummerplaat verloren. En dan?
Zoals bij de meesten wel bekend. Het is strafbaar om aan het verkeer deel te nemen met een motorvoertuig dat niet is voorzien van een kenteken. Wat moet je dan doen als je je nummerplaat verliest?
>>>Lees verder
>>> Een tip opgeven

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>doel- sneeuwwit?

motorpraat
Testrit
In de andere motormagazines kun je al genoeg lezen over de nieuwste motoren. Vandaar dat we voor MotorVision de rubriek "spotlight" van het inmiddels gestopte Moto-Mania hebben overgenomen in ons E-zine. Hierin vertellen motorrijders over hun eigen motor. Waarschijnlijk kunnen zij er meer over zeggen dan een testrijder na een proefrit van een paar uur of een paar dagen.
>>>MV Agusta F4 S 750

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen

ingezonden
Ingezonden stukken
Regelmatig ontvangen we reacties op onze website. Daar zitten ook wel eens berichten tussen die we niet onder kunnen brengen binnen een van de vaste rubrieken, maar die we wel graag met jullie zouden willen delen. Vandaar dat we een rubriek ingezonden stukken aan ons E-zine hebben toegevoegd.
>>>4 in lijn vs v-twin