E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten worden ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Binnenkort kun je hierover meer informatie op onze website vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

poll poll poll poll Welk shirt voor vereniging MotorVision?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Stop&Go
Met de #1001 Pocket Tire Plugger is het aanbrengen van een plug als noodreparatie in een lekke band eenvoudig geworden. Zorg er voor dat je een setje met CO2 patronen neemt. Op een gerepareerde band zonder lucht kom je nog steeds niet ver...
We raden aan het setje enkel voor noodreparaties te gebruiken! Vervang de band zodra je kunt en rij niet harder dan 100 kmh.
>>>Bezoek de website voor meer info.

activiteiten
Koude tenen weekend
29, 30 en 31 januari nodigen we je uit om met ons naar de Ardennen te gaan en je bij motorherberg Baton Rouge te warmen bij de kachel. Het motorrijden zal dit weekend niet de hoofdactiviteit zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden willen we ons gaan wagen aan wat andere activiteiten zoals rodelen, langlaufen, een GPS doorsteek, mountainbiken... wordt nog druk over nagedacht.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Van Odwin ontvingen we een tip over het ontluchten van remleidingen. De ervaren sleutelaars zullen het principe al wel kennen, maar de rest willen we graag laten weten hoe je je remleidingen eenvoudig, goed en goedkoop kunt ontluchten.
>>> Een tip opgeven
>>>Tip remmen ontluchten

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen