E-zine
ecard

Vereniging
MotorVision!

We beginnen het nieuwe jaar goed.
De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging".
Team MotorVision wenst u een fantastisch 2004!

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Wat doe jij met je motor in de winter?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Forté Moto Power
is een middelen om afzettingen op te lossen die zich vormen in brandstofsystemen. Het verbetert de prestaties van uw motor en verlaagt het brandstofverbruik. Forté Moto Power wordt gebruikt bij een onderhoudsbeurt of als de symptomen aangeven dat uw motor problemen heeft in het brandstofsysteem.
Het middel bevat geen stoffen waardoor de garantie van de fabrikant kan komen te vervallen.
>>>Bezoek de website voor meer info.

activiteiten
Koude tenen weekend
29, 30 en 31 januari nodigen we je uit om met ons naar de Ardennen te gaan en je bij motorherberg Baton Rouge te warmen bij de kachel. Het motorrijden zal dit weekend niet de hoofdactiviteit zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden willen we ons gaan wagen aan wat andere activiteiten zoals rodelen, langlaufen, een GPS doorsteek, mountainbiken... wordt nog druk over nagedacht.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Het voorbereiden en plannen van de routes voor je motorvakantie kan in de winter een leuk tijdverdrijf zijn. Je rijplezier en dus een groot deel van je vakantieplezier wordt bepaald door de wegen waar je op rijdt en hetgeen er onderweg te zien is. Graag geven we enkele aanwijzingen om een geschikte route voor jezelf te bepalen.
>>> Een tip opgeven
>>>Motorroutes plannen

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen