E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Rijden met een duopassagier...>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Tom Boudewijns
Je wilt fijn een dagje gaan toeren. Maar waarheen?
De boeken en CD-roms van Tom Boudewijns bevatten gedetailleerde motorroutes in Duitsland en de Benelux. Bezienswaardigheden aan de routes zijn voor je vastgelegd. Routes zijn ook beschikbaar in GPS formaat.
Tip voor Tom: Het enige dat we misten was een optie om de routes direct als roadbook uit te printen. Maar met knippen en plakken naar Word o.i.d. kun je dat eenvoudig zelf.
>>>Bezoek de website voor meer info.

activiteiten
MotorVision Outdoorweekend 2004
In het weekend van 7, 8 en 9 mei 2004 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor wederom een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt afgewisseld met een aantal outdooractiviteiten en de nodige Gezelligheid. Uit de vele reacties van vorig jaar hebben we op kunnen maken dat het voor iedereen een zeer geslaagd weekend was.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Met een motor kun je op veel plaatsen komen. Maar zodra je water over moet steken, zul je vaak gebruik maken van een (veer)boot. Op grote veerboten moet je je motor vastzetten en kun je niet naast je motor gaan zitten om de boel in de gaten te houden. Dan wil je dat je motor goed vast staat. Hoe doe je dat?
>>> Een tip opgeven
>>>Veilig naar de overkant...

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen