E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Hoe bepaal jij je route?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
CamelBak®
Vochtverlies vermindert het concentratievermogen. Als motorrijder is het erg belangrijk dat je je kan blijven concentreren. Af en toe stoppen om te drinken is niet voldoende. Je lichaam kan slechts kleine beetjes tegelijk opnemen - tot 1 liter per uur. De Camelbak is een rugzak met een ge´soleerde waterzak. Door een slangetje kun je tijdens het rijden kleine slokjes nemen. Het vocht wordt op die manier optimaal door je lichaam opgenomen.
Importeur Benelux: R.A.-company tel. +32 13 670101
>>>www.camelbak.com voor meer info.

activiteiten
MotorVision Outdoorweekend 2004
In het weekend van 7, 8 en 9 mei 2004 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor wederom een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt afgewisseld met een aantal outdooractiviteiten en de nodige Gezelligheid. Uit de vele reacties van vorig jaar hebben we op kunnen maken dat het voor iedereen een zeer geslaagd weekend was.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Een goede en passende helm is van het allergrootste belang voor je veiligheid op de motorfiets. We willen je daarom enige tips bij de aanschaf en het passen van een helm geven.
>>> Een tip opgeven
>>>Een goede en passende helm...

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen