E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Ik zou graag meedoen aan een cursus...>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Motortransport.nl
Wel op je motor rijden op vakantie, maar niet met de motor op vakantie? Motortransport.nl brengt je motor naar je vakantiebestemming.
Wil je met je eigen motor in Verweggistan op reis? Motortransport.nl brengt je motor er voor je heen.
Loopt een reis anders dan gedacht? Motortransport.nl vervoert je motor naar huis, terwijl je zelf met ander vervoer terug keert.
>>>www.Motortransport.nl voor meer info.

activiteiten
MotorVision Outdoorweekend 2004
In het weekend van 7, 8 en 9 mei 2004 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor wederom een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Motorrijden wordt afgewisseld met een aantal outdooractiviteiten en de nodige Gezelligheid. Uit de vele reacties van vorig jaar hebben we op kunnen maken dat het voor iedereen een zeer geslaagd weekend was.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Onze Zuiderburen hebben enige wijzigingen in de verkeerswetgeving aangenomen. Niet alleen zijn de boetes verhoogd, maar er zijn ook wat zaken in de verkeersregels gewijzigd.
>>> Een tip opgeven
>>>Wijziging verkeersregels BelgiŽ

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen