E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

De maximaal aanvaardbare afstand tot startpunt/eindpunt van een motortoertocht is voor mij>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Erik van Lent motorkeuringen
Als je een occasion wilt gaan kopen en je kennis van motoren gaat niet veel verder dan het er op rijden, dan doe je er verstandig aan iemand mee te nemen die hier wel verstand van heeft. Erik van Lent bijvoorbeeld. Ervaar het gemak van een ontspannen aankoop met een onafhankelijk adviseur die de motor keurt en je een advies geeft waar je wat aan hebt.
>>>www.erikvanlent.nl.com voor meer info.

activiteiten
MotorVision Outdoorweekend 2004
In het weekend van 7, 8 en 9 mei 2004 organiseert MotorVision in samenwerking met Quest Outdoor wederom een outdoorweekend voor motorrijders in de Belgische Ardennen. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar!
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Het voorjaar komt er aan. Voor veel mensen de tijd om een (andere) motor te gaan kopen. Niet iedereen kan of wil een nieuwe motor kopen bij een merkdealer. Gezocht wordt naar een goede occasions bij een particulier of bij een motorhandel met beperkte of geen garantie. Om het risico op een miskoop te verkleinen geven we je daarom graag enige tips bij de aanschaf van een tweedehands motorfiets.
>>> Een tip opgeven
>>>Tips bij de aanschaf van een occasion

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen