E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Een mooie tijd om een zondagse toertocht te rijden is>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Buff®
Het multifunctioneel Buff® sjaaltje kan op 9 verschillende manieren gedragen worden. Wij vinden het vooral een erg aangename motorcol voor in de zomer. Geen dikke en te warme col om je nek, maar voldoende bescherming tegen insecten die zich anders te pletter vliegen tegen een onbeschermde nek. De Buff is verkrijgbaar in een grote variatie aan kleuren en prints. Er zit vast iets voor jou bij.
>>>www.buff.de voor meer info.
>>> of mail naar Ra-Company

activiteiten
MotorVision Midzomerweekend 2004
In het weekend van 16, 17 en 18 juli 2004 organiseren we weer een midzomerweekend voor motorrijders. Baton Rouge, de motorherberg van Ben en Hetty, is hierbij wederom het startpunt voor toertochten door de Ardennen, Eifel en Luxemburg, waar we 's avonds terugkeren voor een stevige maaltijd/barbeque en Gezelligheid rond het kampvuur.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Je motor poetsen is serieus werk en het hoort bij het onderhoud van je motor. Bovendien kan verkeerd schoonmaken leiden tot slijtage en overbodige schade.
Per onderdeel willen we je daarom graag enig advies geven hoe je dit schoon kunt maken en hoe je het eventueel verder behandelt.
>>> Een tip opgeven
>>>Advies bij het reinigen van je motor

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen