E-zine
ecard

De MotorVision activiteiten zijn ondergebracht bij een vereniging, die hiervoor is opgericht. Meer informatie hierover kun je vinden achter de knop "vereniging". We laten je dan uiteraard ook weten hoe je lid kunt worden.

>>> Een tip opgeven

Geef je op voor onze nieuwsbrief
>>> MotorVision E-zine
Vorige nieuwsbrieven:
>>> Archief

Hoe lang duren jouw motorvakanties?>>> Klik hier voor de tijdelijke uitslag.

product
Helmet Mohawks
Wil je je helm eens wat opleuken en passen varkens, beren of konijnenoortjes niet bij je imago? Dan zijn deze Helmet Mohawks wat je zoekt.
>>>http://thevisorshop.com voor meer info.

activiteiten
Zeeuws weekend 2004
Vorig jaar hebben tijdens het Zeeuws weekend een aantal mooie weggetjes in Zeeland gereden. Maar er zijn nog een heleboel zeker even leuke routes die we nog niet hebben gezien. Vandaar dat er ook in 2004 (6, 7, 8 augustus om precies te zijn) een Zeeuws weekend is georganiseerd.
Deelname aan dit weekend is enkel mogelijk voor (aspirant)leden van vereniging MotorVision.
>>>Klik hier voor meer info
>>>Klik hier voor de activiteitenagenda

tips en weetjes
Tips en Weetjes
Een goede vering zorgt er voor dat je met je motor over een wegdek kunt rijden zonder al te veel hinder te hebben van oneffenheden. Verder zorgt de vering voor optimale grip tijdens het accelereren en remmen. Vering zorgt er voor dat je banden zo goed mogelijk contact houden met het wegdek. Goede en juist afgestelde vering is dus erg belangrijk voor je veiligheid en comfort. Enige tips zijn nooit weg.
>>> Een tip opgeven
>>>Vering afstellen

motorpraat
Motorpraat
Ja ook meisjes kunnen motorrijden en met de mannen meepraten over pk's, wheelies, kneedowns en andersoortig motorpraat. Veel mannen geloven daar niet in. Vandaar dat we hier motorpraat van een motorrijdende vrouw publiceren.
>>>Hey Kawamaus!

reisverslag
Reisverslag
Veel informatie bij het plannen van je motorvakantie komt uit reisverslagen van anderen. We vinden echter nog erg weinig nieuwe motor-reisverslagen op het internet. Ben je op vakantie geweest met de motor, doe ons en andere motorrijders een plezier en mail ons je ervaringen met wat afbeeldingen. Dan zetten wij het op internet.
>>>Reisverslag van deze editie
>>>Laatste toevoegingen