LIDMAATSCHAP

 

Hoe word ik lid van Motorvision?
Je hoeft niet meteen lid te worden van onze vereniging en je hoeft ook niet meteen contributie te betalen. Je kunt je namelijk eerst aanmelden als zogenoemd aspirant-lid. Je neemt dan eerst deel aan een van onze activiteiten en kunt dan meteen kennismaken
 met enkele van onze leden. Als dat bevalt, kun je uiteindelijk lid worden van de vereniging.

Lid worden kan vervolgens op twee manieren: of je vult dit formulier in, of je stuurt een e-mailberichtje naar onze secretaris met de mededeling dat je lid wilt worden. Naast enkele algemene gegevens zoals je naam, woonplaats en telefoonnummer, vragen we je ook een eigen verklaring in te vullen en op te sturen. Met dit document verklaar je dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Wie zijn er lid van MotorVision?
De vereniging Motorvision bestaat uit ongeveer veertig actieve motorrijders. De motorrijders worden bij elke activiteit ingedeeld naar rijstijl en rijervaring, maar over het algemeen houden we allemaal wel van een meer sportief-toeristische rijstijl. Motorrijders die alleen op zondag een keer een rondje rond de kerk willen maken, om daarna van achter een pintje het opgepoetste chroom te bewonderen, behoren niet tot onze doelgroep. Maar het betekent aan de andere kant ook niet dat alleen sportmotoren welkom zijn.
Denk jij dat je past binnen deze doelgroep? Dan zien we je graag bij een van onze activiteiten.


    

Waarom lid worden?
Natuurlijk kun je ook nu al af en toe meedoen aan onze activiteiten en zo meeprofiteren van de leuke routes die we maken. Maar als je het leuk vindt om regelmatig leuke activiteiten te doen samen met gezellige mensen die jouw hobby delen, dan loont het zeker de moeite om lid te worden.

Daarnaast hebben we als vereniging gewoon leden nodig om te blijven bestaan. We willen ook de komende jaren voor onze enthousiaste motorrijders leuke activiteiten naar de mooiste motorweggetjes in Europa organiseren. Dus: door lid te worden, help je onze vereniging te blijven bestaan.

Activiteiten
Niet leden kunnen maximaal twee keer aan activiteiten deelnemen. We gaan er van uit dat iedereen die meer dan twee keer deelneemt aan onze activiteiten het blijkbaar gezellig heeft gevonden en dat een lidmaatschap een logisch vervolg is.
Naast de gezelligheid en de leuke activiteiten, hebben leden ook wat extra voordelen ten opzichte van niet-leden. Zo worden leden altijd actief en op tijd geïnformeerd over onze activiteiten. Als het aantal beschikbare plaatsen voor een activiteit beperkt is, krijgen leden van Motorvision voorrang bij deelname aan deze activiteit. Daarnaast is er een aantal activiteiten waarbij alleen (aspirant-)leden kunnen deelnemen.

   

Wat kost een lidmaatschap?
Je betaalt de contributie voor je lidmaatschap per jaar. Voor 2015 bedraagt deze contributie:
  • € 25,00 per jaar voor de verlenging van een lidmaatschap
  • € 30,00 per jaar voor een nieuw lidmaatschap
Aspirant-lidAls aspirant-lid betaal je zo spoedig mogelijk na je deelname aan een eerste activiteit. Als je dat lidmaatschap na 1 augustus aangaat, dan betaal je als aspirant-lid nog slechts vijftig procent van de contributie voor het resterende jaar. En mocht je het lidmaatschap pas na 1 november aangaan, dan betaal je geen contributie meer voor het resterende jaar.

Degenen die hun lidmaatschap willen verlengen, maken het bedrag voor 1 maart over. Ben je te laat met betalen? Dan betaal je als lid eenmalig een bedrag aan administratiekosten van 5 euro. Dit doen we als extra stimulans om leden op tijd te laten betalen. We steken onze tijd namelijk liever in het maken van mooie, nieuwe motorroutes, dan dat we telkens mensen moeten herinneren aan hun betalingsachterstand.

Contributie
De contributie kun je, onder vermelding van contributie en je naam, overmaken naar: Vereniging MotorVision 
Rabobank Tilburg
1624.60.473